Київ, вул. Красилівська, 5

Працюємо з об'ємом від 500 м²


+38 (067) 123 66 44

Київ, вул. Красилівська, 5

Працюємо з об'ємом від 500 м²


+38 (067) 123 66 44

БЦ Space 4 у м. Рівне: завершення робіт

БЦ Space 4 у м. Рівне: завершення робіт

Команда «Синтез Груп» виконувала роботи з облаштування території інноваційного бізнес-центру класу А — Space 4, що у місті Рівне.На об’єкті було виконано розкопку дорожнього корита, часткову заміну ґрунтів, облаштовано щебеневу основу та прокладено 7 500 кв.м бруківки.Для реалізації дизайнерського задуму, на території Space 4 було укладено десять типів бруківки різного розміру, текстури та товщини. До прикладу, на окремих ділянках працівникам доводилося викладати 60 та 80 міліметрову плитку, яка чергувалася кожні 80 сантиметрів. Це дещо ускладнювало роботу, однак наша команда відмінно впоралася з поставленими задачами та навіть удосконалила їх практичними рішеннями.Зокрема для реалізації такого задуму було сконструйовано саморобний інструмент — малку, за допомогою якої робили спеціальні виїмки у дорожньому покритті, для більш надійного та гармонійного щеплення бруківки.На окремій території об’єкта, спершу замовник виявляв бажання розробити асфальтне покриття. Однак після нашої експертної оцінки та зі згоди клієнта, було прийнято рішення на користь укладки ФЕМ.

✔️ На проїзній частині було укладено «римський камінь», — нетипове рішення, яке чудово доповнило оригінальність фасаду та ландшафт території.

✔️ На тротуарах — монолітна плитка товщиною 80 мл. Між ними — «Паркет» 60 міліметрів. Шашка — квадратики з граніту 50*50 сантиметрів, товщиною 60 міліметрів.

✔️ На стоянках — ФЕМИ прямокутної форми 2.50*на 4. Роздільні смуги втілити за допомогою білих плиток.

✔️ На пішохідних переходах — зебра сконструювала за допомогою білої, сірої та чорної плиток.

✔️ Зовнішній тротуар — сіра, чорна та плитка кольору оливи.

✔️ Перехід між тротуарами і проїзною частиною — плитка 10*20, товщиною 60 міліметрів.

За попереднім договором, роботи по цьому об’єкту планували закінчити до кінця 2022 року. Однак замовник захотів пришвидшити хід робіт. Для цього, в окремі періоди на території Space 4 одночасно було залучено дві бригади робітників (до 20 осіб).